Recensies

Recensie Judas 2.0

Judas 2.0

Chris Bossers

Algemene informatie:

Auteur: Chris Bossers
Titel: Judas 2.0
ISBN: 9789083140438
Uitgeverij: Phoenix Books
Genre: thriller
Aantal pagina’s: 250
Uitgave: paperback
Verschijningsdatum: 25 juni 2021
Prijs: 19,50 €

Over de auteur:

Chris Bossers begon met het schrijven van scenario’s voor film en TV en legde zich daarna toe op harde misdaadverhalen.
Zijn boeken zijn gebaseerd op ware feiten, maar dan met fictieve personages. Hij is afkomstig uit Antwerpen waar hij als advocaat werkt.
Judas 2.0 is zijn vijfde thriller met opnieuw een prominente rol voor de corrupte commissaris Willy Vercammen.

Over het boek:

In Antwerpen wordt het lichaam gevonden van een jonge vrouw waarvan sommige organen zijn geroofd. Het team van commissaris Willy Vercammen, een politieman met een bedenkelijke reputatie, wordt met het onderzoek belast. In het kader hiervan stoot Vercammen op een organisatie die met behulp van loverboys minderjarige meisjes ronselt. Die beide kwesties blijken met elkaar te maken te hebben, en ze leiden tot een ijzingwekkende ontdekking.

Mijn mening:

De nieuwste thriller van Chris Bossers, Judas 2.0, heeft een intrigerende cover die overheersend zwart-wit is met een zwarte slang op een witte tak. Mooi vormgegeven.
Het verhaal gaat over commissaris Willy Vercammen die de zaak toebedeeld krijgt van een jonge vrouw waarbij sommige organen ontdaan zijn. Al snel merkt het team dat dit geen eenmalig feit is en dat er meer aan de hand is in Antwerpen dan dat ze zelf zouden willen.

Judas 2.0 is een politieroman die deze keer over de grenzen heen trekt en het kruim van de slechten der aarde verzamelt in Antwerpen. Loverboys die meisjes moeten aantrekken maar ook orgaandiefstallen waarbij je hoopt niet tot the happy few te horen.
Chris Bossers neemt geen blad voor de mond en al snel wil je weten welk personage er eigenlijk achter Judas verborgen zit en of het team van Vercammen hen op tijd kan stoppen.

Een zeer vlotte schrijfstijl en beeldende uitspraken maken van Judas 2.0 een thriller die deze keer over de landsgrenzen heen trekt en waarbij je als lezer tot de laatste letter gedreven verder leest.

Rating: 3,5/5

Judas 2.0 koop je bij je favoriete boekhandel of online via:

Phoenix Books
Bol.com
Bazarow.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s