Win

Volg-winactie (afgelopen)

Maak kans op een followers-boekpakket

Naamloos

Al een tijdje volgen jullie mijn facebookpagina en/of blog trouw. Daarvoor ben ik jullie natuurlijk heel dankbaar. Soms ben ik veel aanwezig, soms wat minder maar mijn liefde voor het lezen taant nooit. Nog steeds ben ik alle dagen bezig om up-to-date te blijven met al wat er nieuw op de boekenmarkt is. En mijn leeslijst deint hoe langer hoe verder uit en waarschijnlijk die van jullie ook. Zovéél te lezen en zó weinig tijd, een probleem dat eenieder boekfanaat niet onbekend is.

Omdat ik de kaap van 3000 volgers nader, vraag ik van jullie een kleine inspanning waarvoor ik graag een boekpakket weggeef zodra ik deze mijlpaal bereikt heb.

Wat kunnen jullie winnen?

Doe elke dag iets buiten de comfortzone – Een leuk kadoboek

0000327813_Doe_elke_dag_iets_buiten_je_comfortzone_0_0Elke dag biedt een nieuwe mogelijkheid om een kleine dappere daad uit te voeren: hardop zingen, om hulp vragen, een fout toegeven, een idee pitchen, spectaculair falen en het opnieuw proberen. In Doe elke dag iets buiten je comfortzone vind je een jaarvoorraad aan spannende opdrachten en bemoedigende motto’s om jezelf elke dag opnieuw uit te dagen. Het journal bevat genoeg ruimte om elke dag voorbeelden van die lefmomentjes op te schrijven. Elke dag stilstaan bij onderwerpen zoals dankbaarheid en geluk is een populaire en versterkende journaloefening. Moed is ook een belangrijk ingrediënt van zelfverwezenlijking. Maak daarom een dagelijkse gewoonte van dapper denken en start vandaag nog met jouw moedigste jaar ooit.

Van de liefde en de zee – Een oorlogsroman

0000311483_Van_de_liefde_en_de_zee_0_0Van de liefde en de zee is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. J.J. Erenstein, de grootvader van W.F. Erné’s vrouw, was op volle zee toen de oorlog uitbrak. Net als alle 18.500 bemanningsleden van de 640 Nederlandse koopvaardijschepen werd ook hij onderworpen aan de vaarplicht en daarmee in één klap gebombardeerd tot frontsoldaat. Een groot deel van deze koopvaardijmensen heeft Nederland nooit teruggezien.

Koos Siemelink, eerste machinist van het ss Padong, bezoekt eind april 1940 de wereldtentoonstelling in New York, waar hem een hoopvolle blik in de toekomst wordt geboden. Op 10 mei echter, als hij weer op volle zee is, vallen de Duitsers ons land binnen. Thuis is onbereikbaar geworden en Koos wordt gedwongen te dienen in de konvooien tussen Liverpool en Canada, voortdurend belaagd door de Kriegsmarine en de Luftwaffe.
Intussen zijn in Utrecht Koos’ vrouw Marianne en zoon Gerhard (12) onder Duitse heerschappij gekomen en verdwijnt Gerhards joodse vriendinnetje Rebecca.

De graffitimoorden – Een politiethriller

0000330883_De_Graffitimoorden_0_0Kort nadat privédetective Keller Brik aan zijn zoektocht naar een verdwenen topambtenaar begint, duikt het lichaam van de man op. Het verminkte lijk bevindt zich opgehangen in een loods, vlak voor een graffititekening van datzelfde tafereel.
Wanneer er daarna op verschillende locaties nieuwe tekeningen verschijnen, start een race tegen de klok die Brik confronteert met de donkerste kanten van de stad. En van zichzelf.

 

 

Zoals jullie kunnen zien is het een mengeling en is er zeker voor ieder wat wils bij.

Deel mijn facebookpost of de blogpost (knop onderaan), nodig iemand uit die nog geen deel uitmaakt van Boeklovers en hoe sneller ik de 3000 volgers haal, hoe sneller dit boekpakket verloot wordt. Alvast allemaal heel hartelijk bedankt voor het massaal delen.

Succes! 

3000x dankjewel aan alle likers en delers van mijn pagina! Zonder jullie zou er geen leescommunity zijn. Ondertussen heb ik alle namen ingegeven en via naamloten.nl de winnaar getrokken.

Proficiat Pieketoe Marie! Jij bent de gelukkige lezer deze keer geworden. Als je je gegevens mailt naar boeklovers@outlook.com zorg ik er voor dat dit pakket snel jouw weg opkomt. Alvast heel veel leesplezier gewenst en nogmaals bedankt om Boeklovers te volgen!

winnaar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s