Win

Win een boek over invlechten

Maak kans op Haren invlechten (afgelopen)

Marlene Roodbol

naamloos

De nieuwste editie van het boek Haren invlechten stap voor stap is uit. Met natuurlijk de Hartjesvlecht. Je vindt duidelijke uitleg hoe je de vlechten maakt. Vlechten leer je niet met YouTube, je hebt een boek nodig die je opengeslagen op tafel kunt leggen. Samen met je dochter bekijk je de leukste creaties en door de ‘stap voor stap’ foto’s, start je invlecht avontuur direct.
Love is in the hair!3787-logo-67230370d24440f6d31acfcc80dcde24

Dit handzame boek leert je aan de hand van duidelijke stap voor stap foto’s zien hoe je moet invlechten. Je begint met de makkelijke basisinvlecht en daarna komen de opvlecht, vissengraat, diadeemvlecht, meander, hartjesvlecht, verspringende vlecht en nog veel meer aan bod.
Geschikt voor links- en rechtshandigen. Voor iedereen die een Rapunsel in zijn omgeving heeft die verlangend vraagt om wat creativiteit in het haar. Dit boek is de oplossing omdat het ook leuk is om met de vlechtdraagster samen een vlecht te kiezen.

Met veel duidelijke foto’s en daarnaast staat kort beschreven wat je moet doen, en hoe het er in de praktijk uit ziet. De foto’s van het kapsel laten verschillende kanten zien.
het ringbandje zorgt ervoor dat het boek opengeslagen op tafel blijft liggen zodat je rustig kunt doorvlechten. Bij elke vlecht wordt de tijdsduur aangegeven.

De opvolger van dit boek is voor gevorderden: Haren invlechten: De volgende stap.
Meer info vind je op de website.

giveaway-banner3-1

Wat moet je doen? Ga naar mijn facebookpagina, like en deel de originele post en laat hier ook een reactie achter.

Ben je niet social media-minded, maar wil je toch kans maken… Stuur dan een mailtje naar boeklovers@outlook.com o.v.v. Winactie Haarvlechten en laat je gegevens achter.
Zondagavond 10 februari wordt de winnaar geloot. Succes!

Naamloos

Proficiat Ingrid Blij! Jij bent de winnaar van dit leuke vlechtboek geworden. Je gegevens worden doorgegeven aan de auteur die het boek zal opsturen. Veel vlechtplezier gewenst!

4 gedachten over “Win een boek over invlechten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s