Win

Countdown #1 to 2019

Maak 2x kans op een YA-boek (afgelopen)

0000292301_Team_Mortis_-_Engel_des_doods

De Carrefour supermarkt van Charleroi, België, wordt vlak voor sluitingstijd opgeschrikt. Vijf jongemannen, vermomd met siliconen maskers, overvallen de winkel en vermoorden koelbloedig alle werknemers en aanwezige klanten. De buit lijkt schamel: een paar duizenden euro’s en een armband met een bedel van een engeltje. Slechts één Marokkaans tienermeisje wordt door de overvallers gespaard. Yuna Tahiri lijdt sinds een jaar aan geheugenverlies en wordt na de feiten bestookt met mails en berichten met beelden van de overval. Ze beleeft de gruwelijke feiten elke dag opnieuw, alsof het de eerste keer is. De zestienjarige Erika Storm wordt samen met Felix Tallon door Celine Schield en de Europese inlichtingendiensten het veld in gestuurd om de zaak te onderzoeken. Terwijl Felix zich ontfermt over slachtoffer Yuna, moet Erika contact zoeken met de turnster Aiko Svilar, die mogelijk gelinkt is aan de feiten. Gevreesd wordt dat met de overval in Charleroi, en na tientallen jaren stilzwijgen, een ongrijpbare en nietsontziende bende opnieuw is opgestaan.

Leesfragment:

https://cbonline.boekhuis.nl/pls/cover/p_get_cover_fe?p_hash=EFAE826E898ADC86A683742D163E7D49

In samenwerking met uitgeverij Baeckens Books maak jij nu kans om een exemplaar van dit spannende boek in je bezit te krijgen. Het enige dat je moet doen is de regels volgen zoals hieronder beschreven… en duimen.

naamloos

Wat moet je doen? Ga naar mijn facebookpagina, like en deel de originele post en laat hier ook een reactie achter.

Heb je geen Facebook? Geen probleem, via Twitter en Instagram loopt dezelfde actie. En ben je helemaal niet social media-minded, maar wil je toch kans maken… Stuur dan een mailtje naar boeklovers@outlook.com o.v.v. Winactie Countdown #1 en laat je gegevens achter.
Woensdagavond 2 januari worden er twee winnaars geloot. Succes!

NYE2014

De twee gelukkigen die een exemplaar van Team Mortis gewonnen hebben zijn geloot!
Proficiat Joris Ouderits en Monique Mulder!

Kunnen jullie mij je gegevens mailen via boeklovers@outlook.com zodat ik jullie boek kan opsturen? Alvast heel veel leesplezier gewenst!

 

 

 

11 gedachten over “Countdown #1 to 2019

Plaats een reactie