Advertentie

Advertentie

Eerste hulp bij dresscode

logo_metslogan

Bij het woord boeken denkt men automatisch aan lezen. Maar zovéél andere dingen worden hiermee geassocieerd. Voor je in een boek kan lezen moet het eerst geschreven worden, dan hebben we een auteur nodig. Eens deze persoon (man of vrouw) alles op papier heeft staan moet het nog zoveel stadia doorlopen eer het uitgegeven wordt door een uitgever en na zwoegen, zweten, herschrijven, schrappen, verbeteren… kan het gedrukt worden. Dat is al heel wat. En dat kan door een auteur best gebeuren in een makkelijk zittende outfit, zelfs in pijama als hij/zij in het midden van de nacht een idee krijgt.

Maar dan komt de presentatie. En op zo’n voorstelling kan je natuurlijk in je makkelijk kloffie aankomen en je lezers gaan je dat zeker niet kwalijk nemen. Maar wil je toch een goede indruk maken, net zoals bij een sollicitatie, rinkelt er een belletje in je achterhoofd dat zich afvraagt: man wat moet ik in godsnaam aan op deze avond die toch superbelangrijk is?

omg-what-do-i-wear

Voor een complete outfit zit je dan gebeiteld bij HemdVoorHem.nl. Een site die je van kop tot teen kleedt in zowel casual als classy kledij voor elke gelegenheid.

Happy socks crate 1000 pixelsOp het eerste zicht denk je dat ze alleen overhemden voor mannen verkopen. Dit is hun specialiteit, maar wat dacht je van deze hippe sokken?
Niet iedereen draagt zwarte, grijze of donkerblauwe sokken onder een broek. Voel je een beetje rebels op de avond van je leven met een grappig sokpatroon en alles valt wel op zijn plaats.

Een uitgebreide collectie t-shirts, polo’s met korte en lange mouwen, strijkvrije overhemden, truien, stropdassen, riemen… maar ook kwalitatief lekker geurende parfums en onvoorstelbaar classy accessoires vind je allemaal terug op deze website.

basis_kleuren_kleding   olymp SM.510-lr

calvin klein social media.13383   Casa Moda-Polo-7

En wat is nu makkelijker dan een webshop voor mannen waarvan de meesten een pokkehekel hebben aan winkelen. Voor de beste merken onder één dak vind je zeker je gading bij HemdVoorHem.nl, dé webwinkel met een uitgebreid assortiment herenkledij én nog veel meer!

Hemdvoorhem-stropdas.JBL70 33   Hemdvoorhem-lindenmann riem 6

Hemdvoorhem-prufomo tas sfeerbeeld   xheren,P20parfum,P20HemdVoorHem.jpg.pagespeed.ic.jkICHHgtp7

Dus stop met zoeken en surf naar hun website, of volg hen op social media via Facebook, Twitter of Instagram.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s