Advertentie

Advertentie

Leuke kado’s voor boekliefhebbers
(en anderen)

naamloos

Eerder deze week kreeg ik een complimenteus mailtje van Dekbed-discounter.nl over mijn blog, wat ik natuurlijk heel fijn vond.
Toen rees de vraag of het niet leuk zou zijn als ik een stukje over één van de producten van deze discounter zou willen schrijven.

Mijn eerste reactie resulteerde eerst in een gefrons met de vraag Waar ligt de link tussen dekbedden en boeken. Maar toen kwam mijn vriend met het antwoord. Jij leest toch het liefst nog een hoofdstuk in bed? Of gedurende de winter maak je het jezelf toch gezellig onder een plaid op de zetel om te lezen. Dus voilà, de link was gelegd en stond er mij niets meer in de weg om aan het verzoek tegemoet te komen.
Ik heb me natuurlijk wel eerst moeten informeren over deze website anders kan ik jullie niets meedelen.

Dekbed-discounter gaat niet alleen maar over dekbedden, lakens of kussens maar is zoveel meer. Je kan er zelfs boxsprings en matrassen aan lage prijzen kopen. Maar naast dit groot gamma hebben ze ook nog een tabblad dat handelt over Home&Living. Hier komt het leuke gedeelte.

2018-07-06 (6)2018-07-06 (5)

 

 

 

 

 

 

 

Gaande van strandartikelen, zoals strandlakens en hamamdoeken tot zomerklamboes waardoor je kan afrekenen met die oh zo vervelende muggen. Voor de badkamer vind je allerlei benodigdheden, maar ook voor de woonkamer en slaapkamer vind je allerhande snuisterijen om deze nog gezelliger te maken. En wat denk je van extra verlichting om je favoriete boek te lezen of een recensie te schrijven? Of een platenspeler om tijdens het lezen een rustig muziekje op te zetten?

2018-07-06 (9)   2018-07-06 (4)

Liefhebbers voor outdoor-artikelen kunnen dan weer terecht in deze categorie waar ze hun hartje kunnen ophalen aan bbq-artikelen, zitzakken en nog veel meer.
En dan komen we aan mijn favoriete afdeling, de keuken. Alle benodigdheden die je in en rondom de keuken kan wensen, vind je hier ook terug. Qua prijs zit je zeker goed want Dekbed-discounter.nl is zeker niet prijzig. En misschien vind je je begeerde kleinood wel in de actie-tab waar je heel wat kortingen kan genieten.
Dus als ik jullie ook een beetje nieuwsgierig heb gemaakt naar deze website, neem zelf ook eens een kijkje of volg hen op social media via Facebook, Twitter of Instagram.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s