Win

L-Brave New Books


Maak kans op het tweeluik rond Abby Ryan (afgelopen)

Ursula Visser

Ursula Visser

Naar aanleiding van de release van De vloek van Bedaron, heeft de auteur, Ursula Visser, me gevraagd om een winactie op poten te zetten. Hierbij stelt de auteur voor de volgers van zowel Boeklovers als die van Ursula’s fanpagina twee boeken beschikbaar: Het Atria Project (deel 1) als De vloek van Bedaron (deel 2).

Zelf heb ik beide delen reeds gelezen en alhoewel ik niet echt een liefhebber ben van fantasy ben ik wel enthousiast over deze serie.

Mijn recensie van Het Atria Project kan je hier nog eens nalezen. Voor de recensie van het tweede deel, De vloek van Bedaron, moet je nog even wachten tot de release van het boek op 2 december. Dan komt deze ook online, maar ik verklap jullie reeds dat het al mijn verwachtingen heeft ingelost.

a
Over de boeken:

Het Atria Project

Abby Ryan woont in Wilson, Zuid Australië. Wanneer haar vriendin Laura de Baron, Abby overtuigt een groep te ontmoeten die net als zij herinneringen uit een vorig leven bij anderen kan zien, verandert hun bestaan ingrijpend. Ze zijn in gevaar: Het Atria Project is op zoek naar hen.

Als één van hun groepsleden door de soldaten van Het Atria Project ontvoerd wordt, beseffen ze dat ze haar alleen kunnen vinden door samen te werken. Is het toeval dat ze tegelijkertijd in Wilson…

De vloek van Bedaron

Abby is – samen met Lars – gedwongen van de ene plaats naar de andere te verhuizen: op de vlucht voor achtergebleven soldaten van Het Atria Project. Maar niets kan haar voorbereiden op wat volgt.

De laatste woorden van Jarod Greystone blijken meer waarheid te bevatten dan ze ooit had kunnen vermoeden. Niet alleen Het Atria Project is nog steeds naar haar op zoek, maar nog iemand anders. Iemand uit haar vergeten verleden.

Nu duidelijk wordt dat de aarde slechts een tijdelijke verblijfplaats voor Abby is, begint haar herstel naar wie ze werkelijk is, pas echt. Naast haar innerlijke strijd om haar geheugen terug te vinden, moet ze op zoek naar de man die haar wereld een vreselijke vloek heeft opgelegd. Als ze voor de gevreesde Bedaron staat, beseft Abby dat ze hem wel heel gemakkelijk heeft gevonden.

Te gemakkelijk…

Hoe maak je kans?

Laat onderaan een reactie na waarom je deze serie wil winnen.
Volg zowel Boeklovers als Ursula’s fanpagina en deel deze actie via Facebook.

Actie was geldig tot en met donderdag 1 december 2016, middernacht. 2 december bij de release van De vloek van Bedaron kiest de auteur zelf uit de mensen die het bericht gedeeld hebben een winnaar (ze maakt een lijstje met namen en prikt er 1). De winnaar krijgt van Ursula persoonlijk bericht mbt het adres waar de boeken heen kunnen. 

Heb jij de boeken al gekocht (of in pre-order)? Dan mag je ook meedoen! Als je wint heb je direct een mooi kado voor Kerst om weg te geven.

De winnaar is geloot en de auteur heeft er nog een troostprijs bijgedaan. Mireille Muls mag Het Atria Project & De vloek van Bedaron verwachten… en Nakita P Veltman heeft recht op een e-boek van Het Atria Project. De auteur zal jullie zelf contacteren voor jullie adres. Proficiat en heel veel leesplezier gewenst!

Follow my blog with Bloglovin

52 gedachten over “

  1. Ik doe mee want ik wil verrast worden. Normaal is dit niet het genre wat ik lees, maar ik sta open voor andere genres. “Playground” van Lars Kepler heeft me ook verrast; ik vond het een heerlijk boek. Boeklovers volg ik al een tijdje, maar als ik de link van Ursula’s fanpagina aan klik, staat er niks dat ik je kan volgen. Is dat een probleem? Verder ga ik natuurlijk het bericht openbaar delen op Facebook.

    Geliked door 2 people

  2. Deze boeken lijken me geweldig en die covers…wauw! Ik kan Ursula’s fanpagina niet volgen, je kan niets aanklikken 😦 Maar ik loot zeer graag mee ^_^

    Geliked door 2 people

    1. Mooie covers hé, en de afwerking is ook heel mooi en glossy.
      Ik heb juist nog eens gekeken op haar pagina voor een like maar vind ook niets terug. Stuur haar gerust een berichtje dat je meeloot, maar ik tel je er zeker al bij.

      Like

  3. Dit lijkt me echt iets voor mijn dochters Silke en Fébe. Twee boekenwurmen die net als hun mama houden van spannende boeken en boeken met een bijzonder verhaal. Twee vliegen in een klap met deze 2 boeken niet!! Ze zouden absoluut heel blij zijn met deze boeken. Zou een mooi cadeau zijn voor na hun examens. De ideale manier om te ontspannen. Dus duimen voor Silke en Fébe!! 🙂

    Geliked door 1 persoon

  4. Wauw wat gaaf, prachtige boeken, mooie thema’s, ik hou er van! …”die net als zij herinneringen uit een vorig leven bij anderen kan zien, “…….heel bijzonder..graag zou ik snel in beginnen..kan niet wachten..

    Geliked door 1 persoon

  5. Ik lees eigenlijk weinig fantasy, terwijl ik dat toch eigenlijk heel erg leuk vind. Deze boeken reeks lijkt me zeer interessant. Weer eens een reden om fantasy te lezen. Geweldig!

    Geliked door 1 persoon

  6. Super mooi die covers!! En het verhaal intrigeert mij nu al sinds ik jouw recensie heb gelezen. En dat filmpje van die boektrailer vind ik helemaal prachtig! Ben zo benieuwd naar wat Het Atria Project in houdt! Niet veel goeds, denk ik. Ik snap eigenlijk niet waarom je die covers niet mooi vond Ingrid. Het geeft juist iets mysterieus en bij het tweede deel gaat er ook iets dreigends vanuit hoe dat zij je aankijkt! Dus zeker wil ik kans maken om dit te mogen lezen!

    Geliked door 2 people

    1. Hey Gerda, Het Atria Project heeft een nieuwe cover gekregen. Mijn recensie dateert van voor de vernieuwing, maar ik ga het aanpassen. Je moet eens googelen op Het Atria Project en dan krijg je de eerste cover te zien én die vond ik echt niet mooi, deze vind ik schitterend

      Geliked door 1 persoon

  7. Oehhhh!! Avontuur en spanning in een boek is mij op het lijf geschreven.. samenvatting spreekt mij ook enorm aan en ik zou ontzettend graag deze exemplaren willen bemachtigen!! En kijk die covers.. echt WAUW!!!

    Geliked door 2 people

  8. Ursula ik zou graag winnen omdat ik het eerste boek heel mooi en spannend vond en ik heel benieuwd ben naar het tweede deel het kan niet snel genoeg gaan spannend

    Geliked door 2 people

Plaats een reactie