Win

l-invictus


Tijd voor een nieuwe winactie

Maak kans op een exemplaar van
Master your mindset – Leef je mooiste leven (afgelopen)

Michael Pilarczyk

michael-pilarczyk

Onlangs heb ik op mijn blog het nieuwste boek van Michael Pilarczyk in de kijker gezet.
In samenwerking met Invictus Publishing mag ik een exemplaar weggeven van dit positief boek.

De auteur is spreker, schrijver en levenscoach. Hij is een expert in het begeleiden van mensen in hun ontwikkeling naar persoonlijk of zakelijk succes. Michael verdiept zich al jaren in NLP, bewustzijn en de kracht van gedachten.

Eerder had hij reeds een onverdeeld succes met zijn boek Dansen in de hemel.

a
Over het boek:

Je dromen echt werkelijkheid laten worden en de mooiste versie van je leven leiden, dat is wat Michael Pilarczyk wil bereiken bij de lezers van zijn nieuwste boek. In Master your mindset – Leef je mooiste leven vertelt Michael op basis van eigen ervaringen en wetenschappelijke onderzoeken hoe je jouw gedachtepatroon kunt aanpassen om succesvoller en gelukkiger te worden.

In Master Your Mindset beschrijft Michael op praktische wijze hoe je beter inzicht krijgt in jezelf, hoe je spiritueel bewust kunt leven maar ook hoe je zakelijk succesvol kunt zijn. Die combinatie maakt dit boek uniek. Pilarczyk stelt levensvragen. Waarom doe je wat je doet? Wat wil je écht? Hij legt uit hoe hij een schuld van twee miljoen wist om te zetten in financiële onafhankelijkheid en hoe hij zijn dromen waarmaakte.

Pilarczyk was een bekend dj bij Radio 538, werd tv-producent en succesvol zakenman. Na de verkoop van zijn mediabedrijf was hij klaar met alles, met de wereld, mensen en zichzelf. Hij vertrok voor zijn reis naar bewustzijn. Hij zeilde drie jaar over de Middellandse Zee, ontmoette zijn spiritueel lerares op Bali en schreef de bestseller Dansen in de hemel.

Michael Pilarczyk: ‘Ik vertel uit eigen ervaring hoe ik mijn succes, mijn geluk en mijn vrijheid heb bereikt. Ik leg uit wat je moet doen en hoe je dat moet doen. Volg die strategie en het is voor vrijwel iedereen mogelijk. Alles begint met de manier waarop je denkt. En vaak denken we chaotisch of verkeerd’.

Hoe maak je kans?

Laat onderaan een reactie na dat je mee doet en maak kans.
Je mag (maar moet niet) deze actie natuurlijk altijd delen via Facebook of Twitter, deelknop vind je onder dit artikel.

Actie is geldig tot zondagavond 20 november 2016

Winnaar is bekend. De gelukkige is Nakita’s Library. Proficiat! Stuur je je gegevens naar Boeklovers@outlook.com zodat de uitgeverij je exemplaar kan opsturen? Veel leesplezier gewenst! 

Follow my blog with Bloglovin

11 gedachten over “

Plaats een reactie