Win

L-the house of books


Maak kans op een exemplaar van Verloren dochter (afgelopen)

Helen Fitzgerald
Tijd voor een nieuwe winactie! Maar deze keer wil ik iets nieuw uitproberen dat ik onlangs voorbij zag komen, nl. Thunderclap. Maar wat is dat juist?

Bereik in één klap een grote groep! Dat is zo’n beetje de korte definitie.
De lange versie: “Beter op één moment veel aandacht dan over een lange periode een beetje aandacht. Dat is het idee van Thunderclap. Op dit platform voer je campagne voor een onderwerp waar je aandacht voor wil. Dat kan een oproep tot actie zijn, maar ook een goed doel of een nieuw album. Iedereen die zich betrokken voelt bij dit onderwerp, kan dit project ondersteunen via een Facebook-, Twitter- of Tumblr-bericht. Deze wordt niet meteen verstuurd, maar opgespaard tot de aangewezen dag. Dan gaan in een klap alle berichten eruit, met de hoop op een buzz en trending topic.”

Dus waarom eens geen keertje gek doen en het uitproberen met een winactie?

Aangezien ik twee exemplaren heb liggen van Verloren dochters, geef ik er graag eentje weg onder mijn volgers en toekomstige volgers. Met het verschil dat je deze keer 3x kans kan maken. Voor ieder sociaal kanaal dat je deelt, maak je een keertje kans. Dus laat jullie een keer lekker gaan, zou ik zo zeggen.
a

Over het boek:

Helen Fitzgerald, bekend van de succesvolle literaire thriller Kleine meisjes, is terug met een rollercoaster van een boek over een moeder, een dochter en een sex tape die viral gaat.

Op dit moment hebben drieëntwintigduizend zesennegentig mensen mij online gezien. Onder wie mijn moeder, mijn vader, mijn zusje, mijn oma, mijn andere oma, mijn opa, mijn baas, mijn biologieleraar en mijn vriendje James.

Wanneer Leah en haar geadopteerde zusje Su samen op vakantie naar Mallorca gaan om het behalen van hun middelbare schooldiploma, keert alleen Leah daarvan terug. Haar ijverige, intelligente zus Su blijft weg, vernederd en bang: er staat een video online waarop ze dronken seksuele handelingen verricht in een nachtclub. En iedereen heeft die gezien. Hun moeder Ruth, een succesvolle rechter, is woedend. Hoe kon dit gebeuren? Hoe krijgt ze de mannen die misbruik hebben gemaakt van haar onschuldige dochter achter de tralies? Welke rol heeft Leah gespeeld? En lukt het Ruth om haar dochter te vinden als Su niet gevonden wil worden?

Met Verloren dochter heeft Helen Fitzgerald wederom een beangstigende en tegelijkertijd hartverscheurende literaire thriller geschreven. Over een moeder op die zint op wraak na de online aanslag op haar dochter.
a

Boektrailer (Engelse versie:

Helen FitzGerald debuteerde met Kleine meisjes, waarna Mijn laatste betekenis, De duivelskamer, Ex, De donor en De overdosis volgden. FitzGerald groeide op in Australië, maar woont nu in Glasgow. Ze schrijft scenario’s voor televisie, toneel en film.
a

Hoe maak je kans?

Laat onderaan een reactie na dat je mee doet en maak kans via Thunderclap. Deel via Tumblr, Facebook en/of Twitter en maak tot 3x kans om dit boek te winnen.
Je mag (maar moet niet) deze actie natuurlijk altijd delen via Facebook of Twitter, deelknop vind je onder dit artikel.

Actie is geldig tot zondagavond 29 mei 2016

Winnaar van dit prachtige boek is geworden… BepStuur je een mailtje met je gegevens naar boeklovers@outlook.com, dan kan ik je prijs opsturen? Veel leesplezier:)

 

Je maakt nog steeds kans op één van de 6 boeken naar keuze bij het behalen van 2000 volgers op mijn facebookpagina.

Boeklovers

24 gedachten over “

Plaats een reactie