Persbericht

luitingh-sijthoff


Luitingh-Sijthoff publiceert Young Adult versie

De Da Vinci Code

Dan Brown

Dan Brown

Dertien jaar na het fenomenale, internationale succes van De Da Vinci Code verschijnt dit najaar een YA-versie voor 13+ van deze wereldwijde bestseller. Publicatie in Nederland en Vlaanderen staat gepland voor donderdag 8 september, tegelijkertijd met de Engelstalige versie uit Groot-Brittannië.

davincicodeDe editie voor jongeren is een bewerkte versie en wordt voorzien van een Teachers Guide en een lesbrief.

De Da Vinci Code verscheen in 2004. In Vlaanderen en Nederland werden meer dan 1,5 miljoen exemplaren verkocht van deze superieure pageturner, vol verrassende feiten over kunst, religie en wetenschap.  Het was het eerste boek met professor Robert Langdon in de hoofdrol. Met De Da Vinci Code vestigde Dan Brown zijn naam als internationale thrillerauteur. Wereldwijd werden er  82 miljoen exemplaren verkocht.

 

Dan Brown: ‘Het is mijn oprechte hoop dat deze bewerking van De Da Vinci Code op middelbare scholieren dezelfde impact heeft als die ik ervaar wanneer ik mij verdiep in verborgen geschiedenissen en  de mysteries van de wereld waarin wij leven. Mijn ouders waren onderwijzers, en het is dus geen verrassing dat ik gefascineerd ben door geschiedenis en wetenschap. Als ik geen schrijver zou zijn, ben ik er zeker van dat ik zelf ook leraar zou geworden zijn.’

Voor Luitingh-Sijthoff is de YA-editie een prachtige aanvulling voor het kind- en jeugdfonds, dat in 2015 werd opgericht.  In het najaar verschijnt ook de filmeditie van Inferno.
a

Trailer:

ISBN 9789024575237 – paperback – 280 pagina’s – Uitgegeven door Luitingh Sijthoff – Verschijnt rond 8 september 2016 – Prijs: 14,99 € . Prijs, omvang en verschijningsdatum onder voorbehoud

Follow my blog with Bloglovin

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s