Leesfragment

L-Createk


Is onsterfelijkheid voor iedereen mogelijk? Of alleen voor de elite… 

Ontdooid

Ruben Petriks

Ruben Petriks

Ruben Petriks heeft zelf een wetenschappelijke achtergrond en was onder andere actief als journalist, architect en onderzoeker.
Hij woonde jarenlang in Zuid-Italië, waar het verhaal zich grotendeels afspeelt. Ontdooid is zijn opvallende debuut.

Laura Perkins, een wetenschapster gespecialiseerd in extreem lage temperaturen, doet een spectaculaire ontdekking die zelfs een eindeloos lang leven mogelijk zou kunnen maken.
Maar, voordat zij ermee naar buiten kan treden, wordt ze ontvoerd en opgesloten.
Nick Nash, een bevriende architect, gaat naar haar op zoek en vindt haar tenslotte in Italië. Beschuldigd van een dubbele moord, moeten ze daar evenwel onderduiken.

Wat drijft hun meedogenloze tegenstanders, een revival van een geheim NAVO onderdeel uit de koude oorlog en nu vooral actief om de grote immigratie naar Europa te stoppen en de uitverkoop van Europese bedrijven?
Het brandpunt van de gebeurtenissen verschuift vervolgens van Italië naar de VS. Daar komt het tot een ultieme confrontatie. De locatie is de ongelooflijke omgeving van een futuristische begraafplaats. Zal de wetenschap het winnen van het fanatisme?

Ontdooid is het opvallende debuut van schrijver-futuroloog Ruben Petriks. Het spannende maar realistische verhaal is een combinatie van actie, wetenschap, romantiek, architectuur en moord. Maar het boek gaat ook over de zoektocht van de mens naar onsterfelijkheid en de actualiteit van de groeiende invloed van andere culturen en religies in Europa.
a

Leesfragment:

http://www.createk-publishing.nl/ontdooid-exerpt.html

ISBN 9789082512007 – paperback – 320 pagina’s – Omslagontwerp door Anoesh Niemeijer – Uitgegeven door Createk Publishing – Verschenen op 11 mei 2016 – Prijs: 19,95 € 

Follow my blog with Bloglovin

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s