Recensies·Win

6f938b63-4970-11e0-b05f-411a43a987b6


Blog

Evert van Welie

Evert van Welie

Algemene info: 

Auteur: Evert van Welie
Titel: Blog
ISBN: 9789463184830
Blog is gepubliceerd via het self-publishingplatform Mijnbestseller.nl.
Het boek is onder andere te koop bij www.mijnbestseller.nl à 14,00 €.
a

Over de auteur(s): 

Evert van Welie schrijft dagelijks een blog op zijn Facebookpagina onder de titel Eerst de bril, dan de man. In zijn vierde bundel Blog getiteld zijn tal van nieuwe stukjes bij elkaar verzameld, waarbij de serieuze kant wat meer belicht wordt.
a

Over het boek: 

De schrijver volgt het nieuws nu letterlijk. De wereld is veranderd vindt de schrijver. In deze bundel komen de vragen aan bod over het nieuws van 13-11-2015, de aanslagen in Parijs. De schrijver probeert in zijn eigen woorden een visie en een antwoord te geven in korte blogs. Maar ook de vrolijke noot is in deze bundel terug te vinden. Net als een tal van handige tips. In dit boek zijn 100 stukjes te vinden, en allemaal van de schrijver zelf. Dit is een boek met een boel leesfragmenten waar u als lezer alle kanten mee op kan gaan. Met vele denkmomenten.

aaa
Mijn mening:

Geregeld krijg ik de vraag om een boek te lezen en mijn mening erover te geven. Normaal gezien lees ik vrijwel alles, van kinderboek tot literatuur. Zelfs genres die me minder aanspreken geef ik toch steeds een kans.

Wat me het minste ligt zijn kortverhalen en columns. Iedere keer opnieuw probeer ik het en steeds heb ik het er moeilijk mee. Waarom? Misschien omdat ik gewoon meer wil lezen dan alleen dat korte stuk.

Vol goede moed ben ik aan Blog van Evert van Welie begonnen maar ik werd er niet echt door geraakt.
Evert is dyslectisch en ik ben er zeker van dat ieder stukje hem bloed, zweet en tranen kost en daarom bewonder ik zijn doorzettingsvermogen om – evenwel met een coördinatrice – fijn en leuk werk neer te pennen.

Voor ieder boek is er een bepaald doelpubliek en ik ben er dan ook heilig van overtuigd dat dit specifiek publiek met zeer veel plezier Blog zal lezen. Daarom voor de mensen die graag columns lezen, mag ik van Evert een exemplaar van Blog verloten.
a

Hoe maak je kans?

Geef Evert zijn pagina een like en laat onderaan dit artikel een reactie na dat je mee doet.
Je mag (maar moet niet) deze actie natuurlijk altijd delen via Facebook of Twitter, deelknop vind je onder dit artikel.

a

Rating: 3/5

Follow my blog with Bloglovin

5 gedachten over “

Plaats een reactie