In the spotlight·Win

boekhandel-dekaft


Maak kennis met boekhandel De Kaft
en win een boekenpakket (afgelopen)

Van tijd tot tijd zet ik een boek of auteur in de kijker omdat ik vind dat er wel eens extra aandacht naar die persoon of dat boek mag gaan.
Maar niet alleen schrijvers maar ook boekhandels mogen een keertje vernoemd worden. En of het nu nieuwe boeken zijn, oude, tweedehandse of geleende, zolang er maar gelezen kan worden want niet iedereen zijn/haar budget is even groot om een boek aan te kopen.
Daarom dat ik vandaag zowel de boekhandel als de webwinkel van Leen onder de aandacht breng: De Kaft in Gent (België).

leen-van-der-poten
Ik laat haar zelf even haar zaak voorstellen:
Mijn naam is Leen en sinds vorig jaar ben ik de nieuwe eigenares van boekhandel De Kaft. Ik zou mijn boekhandel graag even aan je willen voorstellen.

De Kaft werd in 1972 opgericht als tweedehandsboekhandel en was met de jaren uitgegroeid tot een monument onder de boekhandels in Gent. Eind 2014 sloot oprichter Patrick De Groef echter de deuren en ging de winkel online verder. Enige tijd daarna verkocht hij mij de volledige stock, de naam en de webwinkel: www.dekaft.be

Qua aanbod ga ik door: verkoop van verzorgde, gezochte en voordelige tweedehands boeken en naast literatuur, aandacht voor non-fictie zoals filosofie, geschiedenis en kunst. De website is inmiddels helemaal vernieuwd en ik probeer de website elke maand met zo’n 500 titels uit de breiden. Bestellingen worden aan huis bezorgd in zowel BelgIë als Nederland.

Sinds begin dit jaar organiseer ik maandelijkse themaverkopen in mijn woonkamer en hou ik ‘open donderdagen’ tussen 15 en 19u in het afhaalpunt bij mij thuis in Gent. Klanten kunnen dan ook zonder bestelling langskomen tijdens het afhaalmoment om de verse voorraad te checken.

Ook de krant heeft haar opgemerkt en onlangs heeft Het laatste nieuws een artikel gepubliceerd over De Kaft.

boekverkoop-2

Reacties van klanten:

Ik ben heel tevreden met de geleverde boeken. Nogmaals dank voor uw vlotte bediening en reactie. – Marie-Thérèse D. uit Melle, België (9/3/2016)
Het “Dürer”-boek is goed aangekomen. Dank U wel voor de vlotte afhandeling van mijn bestelling. – Jozef C. uit Ninove, België (5/3/2016)
Dank voor de snelle afhandeling. – Jurgen B. uit Sint-Amandsberg, België (3/3/2016)
Fantastisch, dankjewel! – Karen G. uit Edegem, België (2/3/2016)
Vandaag is het boek aangekomen. Ik wil u hartelijk bedanken voor de moeite en het lieve kaartje. – Olaf H. uit Voorhout, Nederland (30/1/2016)
Mijn laatste bestelling heb ik vorige week in prima staat ontvangen, waarvoor mijn hartelijke dank. – Henk M. uit Hedel, Nederland (28/1/2016)
Dank voor het snelle antwoord. – Hilde V. uit Hoboken, België (11/12/2015)
Dank voor jouw snelle reactie. – Jan V. uit Veldhoven, Nederland (11/12/2015)
Bedankt voor uw snelle bericht. – Carola D. uit Maastricht, Nederland (30/11/2015)
Veel dank voor de correcte verzending, Leen. Deze middag werd het pakket door mij in ontvangst genomen. De exemplaren zijn prachtig! – Elise H. uit Brugge, België (28/11/2015)

Daarom mijn vraag aan jullie. Als jullie haar pagina een like geven, pagina delen en hieronder even een reactie nalaten, maak je kans op een pakket ongelezen boeken. Leen doe je er een immens plezier mee en je kan er ook wat bij winnen. Toch top?

Ik hoop op een immense respons en ik weet dat er tussen mijn volgers heel veel mensen zijn die graag dat pakket willen veroveren.

Info:

De kaft, online boekhandel
Iepenstraat 80
9000 Gent 

09/329.31.10
info@dekaft.be
http://www.dekaft.be

Actie is geldig tot zondagavond 15 mei 2016. 

Winnaar van dit boekenpakket is geworden… Xaviera Jamie Jansen. Stuur je een mailtje met je gegevens naar boeklovers@outlook.com, dan kan Leen je prijs opsturen? Veel leesplezier!

Je maakt ook nog steeds kans op één van de 6 boeken naar keuze bij het behalen van 2000 volgers op mijn facebookpagina.

Boeklovers

19 gedachten over “

  1. Geweldig! Ik doe mee, had ik dit eerder geweten had ik in de mei vakantie een dagje Gent gedaan en was ik even wezen neuzen. Uiteraard als ik tussen boeken neus blijft er altijd wel een aantal aan mijn vingers plakken, kan er niks aan doen 😉. Heb alles genoteerd qua gegevens ( website ) en ga zeker deze bekijken en als ik in de zomervakantie weer in de buurt ben wip ik ook binnen.

    Geliked door 1 persoon

  2. Een initiatief dat bij mijn weten uniek en fantastisch is ! Dat het nog zeeeeeer lang mag blijven duren. Heel veel succes met al je baanbrekende ideeëen !

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie