Win

L-the house of books


Win een gesigneerd exemplaar van Medicijn (afgelopen)

Ingrid Oonincx

Ingrid Oonincx
Na lang wachten is onlangs Ingrid Oonincx met een nieuwe thriller op de proppen gekomen. En wat voor één!!! Medicijn kan in mijn ogen wedijveren met internationale thrillers en omdat ik niet alleen van dit boek wil genieten heb ik via Uitgeverij House of Books groen licht gekregen om een exemplaar te verloten onder mijn volgers. Ah ja, eentje dat gesigneerd wordt door de auteur zelf! Dus waag jullie kans en vergewis jezelf van de spectaculaire vooruitgang van deze auteur van de lage landen.

Alleen een klein en machtig eliteclubje weet dat er al jaren een middel tegen veroudering bestaat. Wat hen betreft blijft dat geheim. Ontdekker Jacob Grünberg wil echter wereldwijde erkenning voor zijn uitvinding. Na de plotselinge dood van haar minnaar raakt pr-vrouw Ella Vreeland verstrikt in het huiveringwekkende web rondom deze meedogenloze wetenschapper en ontdekt ze de duistere schaduwwereld achter de schone schijn.

Ingrid Oonincx is auteur en columniste. Ze debuteerde in 2010 met het succesvolle Nickname, daarna volgden de goed ontvangen thrillers Botsing en Sluipweg. In Medicijn stelt Oonincx de lezer voor een keihard moreel dilemma en loods ons in razende vaart door een ijzersterk plot.

Heb je de duo-recensie gemist van dit boek? Je kan het bekijken via mijn blog.
a

Hoe maak je kans?

Volg mijn blog, like deze winactie en laat onderaan een reactie na dat je mee doet.
Je mag (maar moet niet) deze actie natuurlijk altijd delen via Facebook of Twitter, deelknop vind je onder dit artikel.

Actie is geldig tot zondagavond 27 maart 2016

Winnaar van dit prachtige boek is geworden… セレネ. Stuur je een mailtje met je gegevens naar boeklovers@outlook.com, dan kan de uitgever je prijs opsturen? Veel leesplezier! 

Niet gewonnen? Je kan het boek hier bestellen en blijf Boeklovers volgen want eerstdaags komt er weer een leuke winactie online en je maakt nog steeds kans op één van de 6 boeken naar keuze bij het behalen van 2000 volgers op mijn facebookpagina.

 

Boeklovers

45 gedachten over “

  1. Dit boek ziet er op de voorzijde al zo spannend uit dat ik graag mee doe aan uw actie! Ik ken het boek nog niet maar ben al reuze nieuwsgierig naar de inhoud zoals u nu ziet!

    Geliked door 1 persoon

  2. Wat een prachtig boek dat je kunt winnen en ik heb je recentie gelezen op je blog en ben dan ook heel nieuwsgierig naar deze originele én geloofwaardige verhaallijn!

    Geliked door 1 persoon

  3. Ik zie mijn reactie niet staan…

    Tja ik zou ook wel de eeuwige jeugd willen hebben, kan ik in het boek lezen hoe ik dat moet doen. 🙂
    Daarom doe ik heel graag mee!

    Geliked door 1 persoon

  4. een medicijn voor de eeuwige jeugd. Dat geheim wil ik wel heel graag ontdekken. Misschien dat het boek opheldering geeft. Ik ben er heel benieuwd naar en doe graag mee.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie