Win

Win één van de 6 boeken waar je voorkeur naar uitgaat (afgelopen)

L-Boeklovers

De teller staat op 1717 volgers op mijn facebookpagina Boeklovers. Daarvoor alleen dank ik jullie allemaal heel hartelijk. Héél fijn natuurlijk want dit wil alleen zeggen dat jullie mijn berichten appreciëren. De veelvuldige duimen en reacties zijn hier getuigen van. Maar ik zou niet menselijk zijn moest ik zeggen dat ik niet graag die teller nog zie stijgen.

Daarom een nieuwe winactie om al die lieve volgers hun vrienden en/of kennissen aan te sporen om ook eens kennis te laten maken met mijn pagina.

Dit moeten ze natuurlijk niet zomaar doen. Ten eerste zijn er de talloze berichten waarbij ik hen bekende of minder bekende auteurs laat ontmoeten (hun boeken natuurlijk), lezersrecensies, winacties die ik online vind ivm boeken of schrijfwedstrijden en die ik heel graag met iedereen deel en zoveel meer… maar ook de kans om één van de zes boeken die ik verloot te winnen.

Waarom zes? Wel, ik zou graag 2000 volgers hebben en dat zijn toch nog een 300-tal likes die jullie voor mij gaan ronselen. Dit komt neer op 1 winnaar bij elke 50 likes. Hierbij bedoel ik niet dat iedere 50e liker een boek naar keuze wint, want iedereen die Boeklovers volgt maakt natuurlijk evenveel kans.
a

Wat kan je winnen?

De nummersDe nummers – Chantal van Mierlo

Wanneer Sara ‘s nachts uit een autowrak wordt bevrijd, realiseert ze zich al snel dat haar redder daarbij vreemde keuzes maakt. In plaats van haar bij een ziekenhuis af te zetten, neemt de zwijgzame Chris haar mee naar zijn schuilplaats diep in de Belgische Ardennen. Hij verzorgt haar verwondingen, maar houdt haar tegelijkertijd op afstand. Sara zit vol vragen. Waarom verschanst hij zich in de bossen? Is hij op de vlucht? Klopt het dat er andere mensen in de buurt zijn die ze niet mag zien?
Weer thuis in Utrecht wordt al snel duidelijk dat haar verblijf in de Ardennen een nasleep krijgt. Ze wordt geschaduwd, maar wie achtervolgt haar en hoe groot is de macht waar tegen ze vecht?
Vernuftige wendingen in een hoog tempo vormen de basis voor de sterke plot van De nummers. Een opvallen debuut dat meteen enorme indruk maakt.

Mijn recensie over dit boek vind je via https://boeklovers.wordpress.com/2015/11/06/2159/

jpgMa – Hugo Borst

Hugo Borst vindt ‘mantelzorger’ een raar woord, maar hij is het wel. Al drie jaar verzorgt hij zijn zesentachtigjarige moeder, die aan dementie lijdt. Op ontroerende en vaak geestige wijze schrijft hij over de ingrijpende gevolgen van haar aftakelende geest. Ook beschrijft hij hoe de onvermijdelijke verhuizing naar een verpleeghuis verloopt. Intussen haalt hij herinneringen op aan zijn jeugd en aan zijn moeder in betere tijden. Ma is een liefdevol en prachtig geschreven portret van een moeder en haar zoon. 

Mijn recensie over dit boek vind je via https://boeklovers.wordpress.com/2015/12/14/2841/

NoahNoah, het boek bij de film – Mark Morris

De film Noah met Russell Crowe, Emma Watson en Anthony Hopkins is gebaseerd op het Bijbelse verhaal van de Ark van Noach. Regisseur Darren Aronofsky droomde er als kind al van om dit verhaal te verfilmen. Geld noch moeite heeft hij gespaard om zijn beelden bij dit apocalyptische verhaal tot uiting te brengen. Het resultaat: een spectaculaire film en een al even verbluffend boek. Nooit kwam dit indrukwekkende verhaal zo dicht op je af. Lees nu het verhaal over een man, een onmogelijke opdracht en een allesverwoestende overstroming.

Spijtig genoeg geen recensie.

2015_bloedverwantenBloedverwanten – Els Ruiters

Als hoofdcommissaris Havinga wordt neergeschoten, ontdekken rechercheur Ava van Amstel en haar collega Rob Welsman dat hun baas op eigen houtje en in het grootste geheim bezig is met een onderzoek. Al zijn aantekeningen zijn in een code, die niet te kraken lijkt, waardoor Ava vermoedt dat er een insider bij betrokken is.
Het spoor leidt naar internationaal netwerk. Ava en Rob weten een heleboel stukjes van de puzzel boven tafel te krijgen, maar er ontbreekt te veel informatie om het geheel te zien.
En het ergste is: steeds is iemand hen een stap voor. Is Van Dalsum, de plaatsvervangend hoofdcommissaris, wel te vertrouwen? Hoe zit het met Harmon Wilbrink, die Ava als een schaduw lijkt te volgen? Terwijl haar wantrouwen jegens haar nieuwe collega’s groeit, komt Ava stap voor stap dichter bij de waarheid, maar ook bij het gevaar.
Dat de code gekraakt moet worden om de bende op te rollen, wordt al snel duidelijk. Maar hoe kraak je een code, als je de sleutel niet kent?

Mijn recensie van dit boek vind je via https://boeklovers.wordpress.com/2015/07/20/recensie-4/

9200000042850752Verdwenen grenzen – Stefan Poppa

Remus woont bij zijn grootmoeder en werkt als schoenmaker. Hij droomt ervan een groot dichter te zijn. Maar dat is onmogelijk in zijn Roemenië, een land dat zwaar buigt onder het communistische regime van Nicolae Ceauescu. De ontmoeting met Florica, een traditioneel Roma-meisje, zet beide levens op hun kop. Florica smacht naar vrijheid, ver weg van een gedwongen huwelijk en de onwelkome avances van haar oom.
Tegengewerkt door de geheime dienst en de familie van Florica besluiten ze te vluchten naar het vrije Westen. Ze belanden in Italië waar het immigrantenbestaan niet zo rooskleurig blijkt als gedacht. Ondanks alle tegenwerkingen doen ze er alles aan om te slagen. Florica gaat studeren en wordt een echte Italiaanse. Remus start een Roemeens restaurant. En juist als het leven hen eindelijk toelacht, slaat het noodlot toe.

Mijn recensie van dit boek vind je via https://boeklovers.wordpress.com/2015/08/12/2018/

9200000036134947De kamers – Lucas De Waard

Televisiepresentator Aram is ontslagen nadat hij in zijn programma een kind per ongeluk ernstig heeft verwond. Hij zit al maanden thuis, is tot niets in staat. Zelfs het vertrek van zijn vriendin, een succesvol rechercheur, ondergaat hij gelaten. Dan stuit hij op een van haar dossiers over de verdwijning van een meisje. De naam van een verdachte schokt Aram. Het is de jeugdvriend die door hem ooit in de steek is gelaten. 

Mijn recensie van dit boek vind je via https://boeklovers.wordpress.com/2015/05/15/1292/
a

Hoe maak je kans?

Like deze blogpost onderaan dit artikel (magje), laat een reactie achter met het boek van je keuze en klik dan door naar mijn facebookpagina om deze te liken en te delen (moetje).

Dit was een heel verhaal op zich en ik hoop snel zes personen gelukkig te maken met een gewonnen boek. Men vertelle het voort! 

Jullie hebben er lang op moeten wachten… en ik ook 🙂 maar het is gelukt! 2000 volgers! Bedankt allemaal en blijf zeker volgen en verder delen!

Winnaars zijn geloot. De gelukkigen zijn:

Noah – Ineke van Kessel
Verdwenen grenzen – Robin je
De kamers – Mieke Wijnants
Bloedverwanten – Joke
Ma – Marion Poeste-Thomas
De nummers – Laurens Lugtenaar

Proficiat! Sturen jullie je gegevens door naar Boeklovers@outlook.com zodat ik jullie exemplaar kan opsturen? Veel leesplezier gewenst! 

Boeklovers

 

96 gedachten over “

  1. Ik help graag een “like” mee. En áls ik in de prijzen val, dan gaat mijn voorkeur uit naar Verdwenen grenzen. Ik heb net De Poolster uitgelezen van Anna Choijnacka. Daarin draait het om de Poolse Ida, die ten tijde van de val van De Muur met haar moeder naar Nederland verhuist. En vervolgens haar levenlang te maken heeft met de invloed van “hier” en “daar” etc. Verdwenen grenzen past volgens mij in die traditie. Succes met jouw blog!

    Geliked door 1 persoon

  2. Weer even gedeeld en op naar de 2000! Nog 65 likes..dus ik ga zeker door met delen! Je verdient meer volgers en likers, want het is een leuke site! Bloedverwanten van Els Ruiters heeft mijn interesse gewekt!

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie