Win

atlas-contact

Win 3x 1 exemplaar van Alleen maar helden (afgelopen)

Charles Lewinsky

April 2015 verscheen de laatste roman van de Zwitserse auteur Charles Lewinsky in het Nederlands.

Nu, bijna een jaar later, staat wegens groot succes een mid-price uitgave op de planning om opnieuw dit prachtige boek onder de aandacht te brengen. Daarom mag ik dankzij Uitgeverij Atlas Contact jullie dit boek aanbieden om te verloten onder mijn lezers.

Ik dacht niet dat er één volger van Boeklovers dit erg ging vinden en heb ik natuurlijk toegestemd. Als kers op de taart mocht ik ook nog eens het aantal exemplaren kiezen. Als we ons nu niet bevoorrecht voelen…

Dus zou ik zeggen, grijp jullie kans en doe lekker mee! 

Winter 1944. De Beierse Alpen vormen – nog wel – een vredige omgeving. Een ideale plek om het bedreigde Berlijn te ontvluchten. Een kleine filmploeg strijkt neer in Kastelau om daar een propagandafilm voor de nazi’s op te nemen, een hart onder de riem voor het Duitse volk. Althans, dat is wat de dorpsbewoners moeten geloven. Het belangrijkste is dat het er overtuigend uitziet! Alleen zo kunnen ze de oorlog overleven en bovendien hun carrière redden.

Maar de komende nederlaag van de Duitsers begint zich steeds scherper af te tekenen, waardoor ook het karakter van de film verandert. In plaats van een propagandafilm wordt het een verzetsfilm tegen de nazi’s.

Uit telkens nieuwe leugens en uitvluchten ontstaat een web van intriges en onverwachte gebeurtenissen. Zelfs het leven van de filmmakers komt op het spel te staan.

Wat Charles Lewinsky aanraakt verandert in goud; een adembenemend, bitterboos verhaal. Spannend van de eerste tot de laatste bladzijde. – SRF

Lewinsky schetst op magistrale wijze hoe mensenlevens tijdens de laatste dagen van de Tweede Wereldoorlog aan een zijden draad hingen.

9200000036135067
cover vorige editie
Hoe maak je kans?

Volg mijn blog en like deze winactie.
Like de facebookpagina van Uitgeverij Atlas Contact.
Je mag (maar moet niet) deze actie natuurlijk altijd delen via Facebook of Twitter, deelknop vind je onder dit artikel.

Actie is geldig tot zondagavond 14 februari 2016

Winnaars zijn geloot. De gelukkigen zijn Henriette Leeuwis, Bep Heutink & Annette Overvoorde. Proficiat! Sturen jullie je gegevens door naar Boeklovers@outlook.com zodat de uitgeverij jullie exemplaar kan opsturen? Veel leesplezier gewenst! 

Boeklovers

33 gedachten over “

  1. ohh, win graag deze van Charles Lewinsky..zou er super-blij van worden..ziet er mooi uit, en bij het lezen van de intro..wil je gauw verder met het boek! Ja, ik doe mee..en volg je via bloglovin en facebook!!

    Geliked door 1 persoon

  2. In oktober 2012 heb ik zijn boek Het lot van de familie Meijer laten signeren in de rode hoed te Amsterdam waar Charles Lewinsky een literaire avond hield.
    Ik doe dus ook net als de andere graag mee.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie