Leesfragment

Laat me niet alleen – Gilly MacMillan

Gilly MacMillan

Gilly Macmillan groeide op in Swindon, Wiltshire en verbleef voornamelijk in Noord-California tijdens haar late tienerjaren. Ze studeerde Geschiedenis aan de universiteit van Bristol en daarna aan het Courtauld Institute of Art in Londen. Voor ze aan een gezin begon, werkte ze bij The Burlington Magazine en the Hayward Gallery. Sedertdien werkt ze als een part-time lector en als full-time moeder.

Gilly leeft nu in Bristol met haar man en drie kinderen.

Op de dag dat Ben, de achtjarige zoon van Rachel Jenner, vermist raakt stort Rachels wereld in. Ze is compleet onvoorbereid op de felheid waarmee ze wordt aangevallen door de media. Van de krant tot blogs: iedereen heeft een mening over haar. Ze liet Ben eventjes alleen en nu is hij verdwenen – het hele land vindt dat zij schuld aan zijn verdwijning heeft.

Maar wat heeft er werkelijk die middag plaatsgevonden? Radeloos gaat ze op zoek naar hem. Gevangen tussen angst over het lot van haar zoon, de druk van het politieonderzoek en van de publieke opinie moet Rachel de afschuwelijke waarheid onder ogen zien: er is niemand, zelfs niet in haar familie, die ze kan vertrouwen…

In Laat me niet alleen zien we hoe één moment van onoplettendheid publieke verontwaardiging veroorzaakt. Door de filmische stijl en de psychologische diepgang blijft de lezer op het puntje van zijn stoel zitten.

ISBN 9789026329463 – Uitgegeven bij Ambo/Anthos – prijs 19,95 € – verwacht 17 maart 2015

Leesfragment: http://issuu.com/amboanthos/docs/macmillan-laat_me_niet_alleen-inkij?utm_source=E-mailmarketing&utm_medium=E-mail&utm_campaign=nwb-literairethrillers-20150228&clangct=fde9d436361e46302e7c5d2d784124293672704479.QUE

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s