Persbericht

B&L

België, een beZOEKboek

Thaïs Vanderheyden 

Ontdek de mooiste plekjes in België 

thais vanderheyden

Illustratrice en kinderboekenauteur Thaïs Vanderheyden neemt je mee op sleeptouw door de wondere wereld van… ons eigenste landje. Naar de zoo van Antwerpen, het strand van Oostende, het Calatravastation in Luik, de beboste heuvels van de Ardennen en zoveel meer. Dankzij dit prachtige bezoekboek reis je wannneer je maar wil naar de mooiste plekjes in België.

Verdwaal in de mooie tekeningen en kom enkelen van de beroemdste Belgen tegen op je pad: Adolphe Sax, Eddy Merckx, Ambiorix, Jan Van Eyck… Ze vertellen hun razend interessante verhaal en schetsen zo de fascinerende geschiedenis van België.
Bovendien spelen enkele vreemde figuren verstoppertje op de verschillende locaties… Vind jij onze koning terug? Of de op frietjes verzotte krokodil? Om van de roze slang nog maar te zwijgen!

Thaïs Vanderheyden is auteur van het schitterende kinderboek Grote Kunst voor Kleine Kenners en van de populaire reeks De Spiekpietjes. Verschillende van haar uitgaven zijn vertaald in het Frans, Italiaans, Chinees en Koreaans.

Het boek België, een beZOEKboek en is vanaf nu beschikbaar in elke boekhandel of online te bestellen.

ISBN 9789089314529 – hardcover – 64 pagina’s – prijs 19,95 €

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s