Leesfragment

Water Walker – Ted Dekker

TedDekker

In Ted Dekkers thriller Water Walker ontmoeten we de goedgelovige Alice die achtereenvolgens ten prooi valt aan ontvoering, manipulatie, mishandeling… en vrijheid?

‘Mijn naam is Alice Ringwald. Maar de man die mij ontvoerd heeft, zegt dat dat een leugen is.’ Het geheugen van de dertienjarige Alice gaat niet verder terug dan zes maanden. Het enige leven dat ze kent, is dat wat ze dag voor dag aan het opbouwen is met het liefdevolle stel dat haar onlangs heeft geadopteerd. Totdat ze ontvoerd wordt door een vreemde man. In de doldwaze achtervolging die volgt, verdwijnt de man spoorloos. Met Alice. Hij noemt haar Eden en beweert dat hij haar vader is. Zij, Eden, is het lam dat de zonden van haar familie moet wegwassen.

Water Walker is een razend spannende pageturner die je kunt, maar niet hoeft te lezen als het vervolg op Dekkers eerdere thrillers Exit en Outlaw

Ted Dekker, zoon van een Nederlandse vader en een Amerikaanse moeder, groeide op in Indonesië. In de jungle, waar gevaar altijd op de loer lag, ontwikkelde hij al op jonge leeftijd een scherp oog voor menselijk gedrag. Later werd dit een belangrijke inspiratiebron voor zijn schrijfcarrière.
Na de middelbare school emigreerde hij naar Amerika en studeerde godsdienst-wetenschappen en filosofie. Hij werkte een tijd als manager voor een grote verzekerings-maatschappij, waar hij wegens zijn creatieve talent al snel opklom tot marketingdirecteur.
Sinds 1997 is Dekker fulltime auteur. Met zijn originele thrillers maakte hij razendsnel furore in Amerika en Nederland. Zijn bekendste boeken zijn de thrillers uit ‘De Cirkel-serie’: ‘Zwart’, ‘Rood’, ‘Wit’ en ‘Groen‘. Ted Dekker zegt zelf dat schrijven hem helpt om de wereld om hem heen beter te begrijpen. 

ISBN 9789043523790 – Uitgegeven bij Kok – paperback – 336 pagina’s – verwacht 27/1/2015

Inkijkexemplaar: http://issuu.com/vbku/docs/9789043523790_biw_inkijk

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s