Persbericht

kosmos-uitgevers

SKIN

Karen van Ede

Een compleet naslagwerk over je huid en huidverzorging

karenve-e1395777137168

Over de huid valt in tijdschriften en online veel te lezen, maar het is zoeken naar een compleet naslagwerk waarin de werking van de huid en huidverzorging begrijpelijk en helder uit de doeken wordt gedaan. Veel huidboeken gaan bovendien over huidproblemen en -ziektes, en niet over de vraag wat eerst komt: een serum of een crème? En moet je eigenlijk überhaupt wel zo veel smeren?

Karen van Ede is beautyjournalist en maakte jarenlang notities. Voor artikelen in bladen als Vogue, Elle, Grazia en Jan sprak ze beauty experts in binnen-en buitenland, van dermatologen tot wetenschappers. In SKIN legt ze in gewone mensentaal uit hoe de huid werkt, waarom een zonnefilter de allerbeste investering is en wat er wel en niet in je crème zou moeten zitten. Je krijgt onder meer antwoord op de vraag of groen gezonder is, en hoe je je teint zo mooi mogelijk krijgt.

SKIN is een naslagwerk voor jonge meisjes die net beginnen met huidverzorging, maar ook voor hun moeders die zich afvragen of hun beautyroutine nog up to date is. Informatief, hier en daar nerdy, niet gesponsord en dus neutraal, vol weetjes en tips. SKIN leest als een tijdschrift, maar hoort in je boekenkast.

Karen van Ede werkt al 30 jaar als beautyjournalist. Ze begon bij meidenbladen als Yes en Viva, werkte jarenlang als chef beauty voor Elle en is momenteel o.a. beauty director van Vogue.nl.

SKIN – Karen van Ede – Kosmos Uitgevers – ISBN 9789021557953 – € 16,99 – Verschijningsdatum 29-01-2014

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s