Persbericht

karakter_uitgevers_logo

Iedereen bakt!

James Peterson

Een stap-voor-stap-basisboek voor thuisbakkers

Met meer dan 350 recepten en technieken en meer dan 1500 foto’s
het meest complete boek over bakken – zowel zoet als hartig – ooit!

Iedereen bakt! is het basisboek waarmee iedere thuisbakker aan de slag kan: met behulp van ruim 1500 stap-voor-stapfoto’s en een aantal basisrecepten leer je alle benodigde vaardigheden om op voort te borduren tijdens je thuisbakcarrière.

Iedereen bakt staat vol basisrecepten (en ook ambitieuzere klassiekers) die bij elke thuisbakker op het repertoire zouden moeten staan. Talloze foto’s helpen de thuisbakkers de belangrijkste momenten van de honderden recepten en tehnieken te visualiseren.

James Peterson biedt begeleiding voor onervaren bakkers, maar ook inspiratie voor bakkers met meer zelfvertrouwen die aan creatieve vrijheid toe zijn. In het hoofdstuk Cakes en taarten vind je bijvoorbeeld basisrecepten voor cakes (klassieke cake, chocoladecake) die je vervolgens eindeloos kunt combineren met vulling en glazuur (professionele botercrème, wittechocolade-genache) tot prachtige taarten, zoals een decadente chocolade-hazelnoot-taart met chocoladevulling en hazelnootbotercrème of een elegante perzikmousselinetaart.

James Peterson overtreft zichzelf in dit bakboek. Met behulp van meer dan 350 recepten en technieken – die bijna allemaal voorzien zijn van stap-voor-stapfoto’s – legt Peterson de basis voor levenslange successen op bakgebied. Van beginner tot chefkok, dankzij Peterson kan iedereen nu bakken!

ISBN 9789045207896 – paperback – 380 pagina’s – prijs 15,00 €

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s