In the spotlight

Warme traan – Trienke Vollegraaf-Otter

Trienke

Vandaag is het de beurt aan een debuterend auteur, nl. Trienke Vollegraaf-Otter.

Geboren te Drachten, Friesland op 22 november 1976.
Sedert zeven jaar woont ze, samen met man en dochter, weer in Drachten. Helaas maar één kindje. Het waarom, dan moet je het boek lezen… Trienke heeft alles namelijk zelf meegemaakt.

Trienke heeft de commerciële opleiding bank- en verzekeringswezen gedaan aan de MEAO. Momenteel is ze niet meer werkzaam in deze sector maar om toch mee te draaien in de maatschappij, werkt ze als postbezorger (zoekt overigens wel administratief parttime werk).
Buiten schrijven vind ze het ook erg leuk om creatief bezig te zijn. Maakt graag kaarten en sieraden en test een beetje met andere creatieve dingetjes. Ook is fotograferen een grote hobby van haar. De cover van het boek is namelijk een foto die ze zelf heeft gemaakt.

En met deze blog hoopt Trienke (en ik natuurlijk ook) dat haar boek zowel in Nederland als in België bekendheid gaat krijgen…

Waar gaat het boek over?

Suzan is gelukkig getrouwd met Patrick. Tijdens de zwangerschap voelt ze zich prima en erg gelukkig, ondanks een beginnende bekkeninstabiliteit. Na de bevalling komt aan dit geluk abrupt een einde. Hun dochtertje is een sterrenkijkertje en wordt geboren met het Kiss-syndroom. Tot overmaat van ramp belandt Suzan in een postnatale depressie. Baby Samantha is een lief meisje, maar Suzan kan niet van haar genieten. Ze wil het wel, maar haar hart zit op slot. Als ze dan ook nog te maken krijgen met ernstige geluidsoverlast van hun buren, gaat het helemaal bergafwaarts met haar.

Boekpromotie:

https://www.youtube.com/watch?v=iNdPpZwx5H4

Reacties of recensies kan je steeds sturen naar de auteur zelf via haar facebookpagina https://www.facebook.com/pages/Warme-Traan-Trienke-Vollegraaf-Otter/742676785805735?ref=ts&fref=ts

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s